Tussenzinnen header

Dit doet TussenZinnen

Tekst en redactie

In opdracht schrijft en redigeert TussenZinnen vrijwel alle soorten teksten voor vrijwel alle soorten opdrachtgevers. Periodieken, brochures, folders, websites, jaarverslagen, (e-)nieuwsbrieven, lesmateriaal en losse artikelen; in ruim vijftien jaar groeide een ruime ervaring. Ook het eigen werk kent weinig beperkingen. Elk interview en elke reportage onthullen telkens opnieuw prachtige verhalen, vaak juist in de kleine dingen. De boeken hebben een hoog culinair of cultureel gehalte – of een combinatie van beide.

Advies en concept

TussenZinnen schuift graag al in een vroeg stadium aan tafel. Vragen over de aanpak? Twijfels bij de insteek? Onduidelijkheid over het beste medium? TussenZinnen denkt graag mee, toont de verschillende opties en beargumenteert de beste keuze.

Coördinatie en full service

Geen tijd of trek in een volledig communicatietraject? Dan neemt TussenZinnen het over. Natuurlijk in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Dankzij prettige samenwerkingsverbanden kan TussenZinnen ook zorgen voor fotografie, vorm-geving, drukwerk, webdesign en vertaling.

Taal- en verhaalworkshops

In De Bijzin geeft TussenZinnen creatieve schrijfworkshops in groepsverband. Het begint bij een persoon of een gebeurtenis. Van daaruit ontstaat al schrijvend een nieuwe wereld in verhaal-, roman- of dichtvorm. Elementaire taal- en literatuur-kennis helpen op weg. Fantasie, creativiteit, associatie én het groepsproces doen de rest.


‘Als je het opschrijft, staat het meteen op papier ook’
Gerard Reve